More

  [UitNu!] Ichi van Jay van Hutten en Stolen Couch Games

  Ichi is een… Tja, kijk zelf maar even:

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=J96PbHZM6mU’]

  De game is bedacht door Jay van Hutten en wordt uitgegeven door Stolen Couch Games (die ken je hier van). Momenteel zijn nog alleen de versies voor Mac en PC beschikbaar, Stolen Couch voegt daar op korte termijn een iOS en een Android-editie aan toe. Het spel is online uit te proberenhier te koop (volgens het Pay What You Want, Sort of…-principe) en bevat een eigen level editor. De muziek is van vaste Couch-composer Bart Delissen.

  Overigens, Van Hutten is als designer werkzaam voor Two Tribes, een developer die ook andermans games uitgeeft. We zullen hem eens vragen waarom hij niet zijn vaste broodheren koos, maar de heren en dame van Stolen Couch.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img