More

  [Nieuws] MAD en Little Chicken winnen in Frankrijk

  Rechts ziet u een blijde Bas van Haren van MAD multimedia. Hij heeft de e-virtuoses award vast in de categorie ‘Best Product’. MAD heeft deze zojuist gewonnen voor de Wii-game De Ontdekker en het Mysterie van de Diamanten Scarabee — een spel dat blinde kinderen samen met hun ziende leeftijdsgenoten kunnen spelen.

  De prijs is uitgereikt tijdens een symposium over serious games in het Franse Valienciennes. Het is al de derde award voor de Wii-game die MAD uitgeeft en is ontwikkeld door Little Chicken Game Company — met wie het samen het concept bedacht. Eerder won De Ontdekker de Oogfonds Innovatieprijs 2011 en een award in de Creative City Challenge 2011.

  MAD multimedia in het persbericht: “De jury prees het nobele doel waarvoor deze game is gemaakt, de intensieve samenwerking tussen de deelnemende partijen en de educatieve waarde van het product. Ook zien zien zij veel potentie om het product wereldwijd te lanceren. Tijdens de ontvangstspeech is dank betuigd aan alle betrokkenen bij het project, waaronder de leden van de GAMBAS projectgroep (Principal Blue, Koninklijke Visio en TNO), Little Chicken, Soundbase en de Provincie Groningen.”

  Hieronder een item over de winnende game:

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=6F6WISd7W6U’]

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img