More

  [Live] Kijk live mee met de artists van Triangle Studios

  Triangle Studios probeert via Kickstarter geld op te halen voor de ontwikkeling van zijn Cross of the Dutchman. Het loopt nog bepaald niet storm, dus doen de Friezen wat ze kunnen om aandacht te vragen voor hun project. Vandaag is dat deze stream.

  U mag meekijken met (oud Control-coverartist) Pascal Brander die werkt aan de afbeelding voor de exclusieve Kickstarter poster. (Overigens, ik weet niet of ik het heel erg eens ben met de begeleidende muziekkeuze. Maar ik heb dan ook geen smaak, zo heb ik me laten vertellen…)

  Bekijk de streaam van crossofthedutchman op livestream.com

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img