More

  [Nieuws] Triangle Studios gelooft nog in (moeizaam) Kickstarter-succes, komt met eerste gameplay trailer

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=DRmE5IIGFUA’]

  Het gaat he-le-maal niet goed met Triangle Studios’ Kickstarter-project Cross of the Dutchman. Met nog maar acht dagen te gaan ontbreekt er nog 80 procent — 40 duizend euro. Maar, zegt CEO Remco de Rooij, we geven nog niet op.

  Op het moment dat we contact met De Rooij zochten was hij net bezig de eerste gameplay trailer online zetten. “Dat is iets waarvan we al heel lang weten dat het ontbreekt aan de campagne, maar waarvoor het zeker nog niet te laat hoeft te zijn. Verder hebben we in de afgelopen periode veel van de rewards uitgebreid omschreven, net als diverse artikelen over de ontwikkeling en achtergrond van de game.” 

  De Friezen doen wat ze kunnen, maar hebben niet alles in de hand — aldus De Rooij. “Dat wat absoluut ontbreekt, en wat naar mijn mening het project nog steeds — in een kwestie van een paar dagen — tot een succes kan maken kan maken, is de aandacht van internationale media of van een grote community. Dit zijn beide natuurlijk factoren waar we nauwelijks controle over hebben, maar we blijven werken aan nieuw materiaal, updates en rewards om de kans op coverage zo groot mogelijk te maken.”

  Anno 2012 blijven de heldendaden van de Friese volksheld Grutte Pier dus vooralsnog uit. Ik ben eigenlijk wel benieuwd, wat vinden jullie?

  [poll id=”2″]

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img