More

  [Nieuws] Studententeam Morepolygons bouwt online shooter Grim in vijf maanden

  Guerrilla Games, letten jullie even op? Meerdere malen kregen we van jullie te horen dat Nederlandse studenten te weinig ambitieus zijn. Nou, ambitie genoeg dat Morepolygons. Goede naam voor een studio ook. Zes studenten Game Design en Game Art van de HKU zijn eind vorig jaar bij elkaar gekropen met het doel een online shooter te maken ‘van AAA kwaliteit’. De game is bedoeld ‘om te laten zien wat een klein team in een korte tijd kan bereiken’, volgens de website van de mannen. Het team bestaat uit een concept artist, game designer, programmeur en drie 3D artists. Eind juni is Grim te downloaden.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=ENM9TD77mp0′]

  Meer art en video na de klik:

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=cFceWAQUaos’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img