More

  [Nieuws] Projecten aanmelden voor Unity Awards kan nu

  Unity, de developmenttool bij uitstek voor een groot deel van de Nederlandse gamesindustrie, heeft elk jaar het eigen congres Unite waar ook Awards worden uitgereikt aan de beste Unity projecten. Dit jaar is Unite 12 in de Westergasfabriek in Amsterdam (21 t/m 24 augustus), dus als je een Unity Award wint, kan je ‘m met de fiets ophalen*. Om in aanmerking te komen voor zo’n award, moet je a) een game hebben die in Unity is gebouwd en b) die game hier opgeven. Er worden prijzen uitgereikt in 8 categorieën waaronder Best Student, Best Serious en Best Visual Achievement. Wij kunnen zo al een paar Nederlandse games noemen die het daar goed zouden doen. Inzenden kan nog tot 15 juni.

  *vooral handig als je in Amsterdam woont. Als je bijvoorbeeld over de afsluitdijk moet om thuis te komen, adviseren we je toch met de auto te komen. 

  genomineerd vorig jaar: Runespell Overture van Mystic Box.

  genomineerd in 2010: Enercities van Paladin Studios.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img