More

  [Filmpje] Gameplay van Heroki van Picomy Games

  We hebben al eerder geschreven over Heroki van Picomy Games. Het is een platform/puzzle game voor iPhone en iPad die al twee jaar in de maak is door vier vrienden in hun vrije tijd. Dit jaar komt Heroki uit en onderstaand filmpje toont de eerste gameplaybeelden. Heroki is een vliegend mannetje uit een dorp van zwevende eilandjes boven de wolken. Hij daalt af naar de echte wereld als een magisch object dat het dorp beschermd, wordt gestolen. Aan hem de taak het object terug te halen.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=hfToSmH6G-0′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img