More

  [Nieuws] Opnieuw Nederlands Kickstarterproject, dit keer Panzer Pets van Gamundo

  Net als Triangle Studios vorige week, probeert ook het Amsterdamse Gamundo geld binnen te halen via de crowdfundingsite Kickstarter.com. Zoals oprichter (en oud Virtual Fairground mede-eigenaar) Ilja Goossens in onderstaand filmpje uitlegt, gaat de benodigde 85.000 dollar naar het afbouwen van de game, het maken van extra onderdelen voor de robots en de uitbreiding van een aantal features. Panzer Pets is een MMO waarin spelers hun eigen robots kunnen bouwen, customizen, samenwerken en chatten en natuurlijk vechten. De game is cross platform speelbaar op iOS devices, Android en PC.  Het project heeft nog 27 dagen om de overige 83.564 dollar binnen te slepen, dus steun het project hier.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=haxGEgNC5IE’]

  Kleine update: Eva Jobse was de nummer 2 van de Nederlandse Piratenpartij. Hier het interview dat Control met haar afnam.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img