More

  [Uit Nu!] As the Village Turns van Digital Dreams

  Eerst maar eens kijken naar de trailer van de nieuwe game van Digital Dreams, As the Village Turns. Het spel is een half jaar geleden in een week in elkaar gedraaid en is nu dan eindelijk speelbaar.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=aUlwKHbe0YU’]

  Ook zo genoten van Mass Effect? De nieuwe game van Digital Dreams heeft daar werkelijk he-le-maal niets mee te maken. Toch noemt digitaal dromer Geert Nellen de space opera en zijn eigen Flash-soap As the Village Turns meerdere malen in één adem. Mass Effect 3 had volgens sommigen namelijk dat rammelende einde, weet je nog? Alle keuzes die je in honderd uur spelen zo zorgvuldig had gemaakt, bleken niet erg van invloed op de afloop. Teleurgestelde gamers schreeuwden moord en brand en eisten hun geld terug. Nellen verzekert ons dat de keuzes die je maakt in As the Village Turns wel degelijk invloed hebben en dat je na afloop zeker je geld niet terug krijgt. Ook omdat deze game gratis te spelen is. Wij hebben As the Village Turns ook gespeeld tot één van de mogelijke eindes en inderdaad, geld hoeven we niet. Maar we willen wel graag die 10 minuten terug. Speel de game hier.

  In het spel neem je de controle over Mihail, een wat ziekelijke inwoner van een idyllisch Roemeens bergdorp. Door te praten met de dorpsbewoners kom je steeds meer te weten over jezelf en je familie, maar zie je ook de verschillende kwesties die spelen bij de dorpelingen onderling. Tenminste, als je niet de verkeerde keuze maakt. Welke keuze? Heb je Mass Effect 3 gespeeld? Ja? Nou, zoiets maar dan iets heel anders.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img