More

  [Nieuws] Flinke feature voor Kids vs Goblins in de Amerikaanse Mac App Store

  Na de — laten we zeggen — minder geslaagde launch van Stolen Couch‘ debut game Kids vs Goblins voor iOS, krijgt de studio vandaag een ineens de wind in de zeilen. Apple geeft de RPG een flinke feature in de Amerikaanse Mac App Store. Hoewel minder impact dan een feature in de App Store voor iPhone of iPad, zo veel aandacht is hoe dan ook erg goed voor de verkoop.

  Om heel eerlijk te zijn verbaast het ons enigszins dat Apple de game zo prominent naar voren brengt. Het iOS-spel is namelijk nauwelijks aangepast en verraadt aan de lopende band zijn touch herkomst. Zo spreekt de tutorial van een ‘double tap’ om een character te selecteren en is de (lage) resolutie niet aanpasbaar. Aan de andere kant: voor 3,99 euro is het een zeer vermakelijk spel, met een mooie art style (op de gezichten van de main characters na), een leuke mechanic en mooie muziek. Enfin, de Mac-heads kopen hier, gelukkige bezitters van een iPhone 4s hier (let op: alleen speelbaar op 4s) en de tabletters klikken hier (ook hier opgelet: alleen iPad 2 of hoger/nieuwer/whatever). Daarnaast is er nog het digitale artbook hier gratis af te halen (iOS) of hier te aanschouwen (Facebook) en kunt u het album met de muziek van Bart Delissen hier downloaden. Zo, dat was wel even genoeg Kids vs Goblins

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=HpHxRd8wiCM’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img