More

  [Uit Nu!] Folded Flyer van Infinity Lane

  We zagen deze game jaren geleden op het allereerste Indigo event al eens langszweven, maar hij is vanaf vandaag dan ook echt te koop in de AppStore. Folded Flyer van Infinity Lane geeft gamers op iOS devices de mogelijkheid om mee te vliegen op een gevouwen papieren vliegtuigje. Hoe spannend is dat? Doe mee met races of zweef lekker op je gemakje door het huis op zoek naar verborgen schatten. Yep, koop ‘m hier. Jonathan van der Wijngaarden heeft muziek en geluid gedaan.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=6ZYtSSWURq0′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img