More

  [Nieuws] Eh… Vanguard Games is een indie? Ja hoor. En EA kennelijk een Indie Publisher…

  De CEO is een oud Disney-topman en het team bestaat inmiddels uit bijna 50 man, maar volgens EA is het Nederlandse Vanguard Games absoluut een indie studio. Indie genoeg in elk geval voor de EA Indie Bundle.

  De índie bundle van EA… Je hóórt gewoon de halve Nederlandse indie scene zwetend wakker schrikken en — tevergeefs — naar de deodorant grijpen. Juist… De indie bundle dus van EA met daarin het Nederlandse Gatling Gears. Aangevuld met Shank. En Shank 2. Death Spank. En Death Spank Thongs of Virtue. En Warp.

  En ach, indies en EA, dat vloekt zo knetterhard dat het wel bedacht móet zijn met het oog op wat extra aandacht. Wat dus lukt, jij leest nu dit artikeltje. En technisch gezien hebben ze nog gelijk ook, de games zijn allemaal gemaakt door onafhankelijke, ‘independent’ studio’s. Enfin, genoeg gebabbeld, doe jezelf een plezier en haal hier de indie bundle binnen voor nog geen 18 euro. De spellen zijn het zeker waard — en hebben voor indie-games opvallend hoge production values.

  GDC2024

  USE CODE 10off-control-GDC2024 TO GET 10%OFF FOR GDC ALL ACCESS, CORE AND SUMMITS PASSESspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img