More

  [Uit Nu!] Awesomenauts van Ronimo Games

  De mannen van Ronimo Games zijn de afgelopen dagen druk bezig geweest met het redden van hun kindje. Awesomenauts is ruim twee jaar in ontwikkeling geweest en dreigde drie dagen voor release opeens niet te verschijnen vanwege financiële problemen bij publisher DTP. Er is geluld als Brugman, verschillende juridische adviseurs hebben zich er tegenaan bemoeid en uiteindelijk kwam het verlossende woord: Awesomenauts komt uit als gepland. Dat betekent dat gisteren Amerikaanse PS3 bezitters als eerste aan de slag mochten met de Space MOBA en de rest van de wereld (met PS3 of 360) vandaag mag knallen. Awesomenauts is een game die… ach weet je wat, kijk maar even naar de launch trailer terwijl je je 360 of PS3 opstart.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=2CJET-NYGJk’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img