More

  [Nieuws] Ronimo’s Awesomenauts verschijnt als gepland

  Goed nieuws om deze maandag, eh, dinsdag mee te beginnen: de geplande release van Ronimo GamesAwesomenauts gaat gewoon door. Het dreigende faillissement van uitgever dtp entertainment — dat uitstel van betaling aanvroeg — lijkt dus geen gevolgen te hebben voor de release.

  Wat de financiële consequenties zijn voor Ronimo en andere studio’s is nog niet bekend. Naast Awesomenauts bedreigde de financiële problemenen ook de Duitse release van de Game of Thrones RPG — gepland voor 15 mei. Wat daarmee gebeurt moet nog duidelijk worden.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img