More

  [Nieuws] Haalt een Friese volksheld 50 duizend dollar op via Kickstarter?

  Via Kickstarter 50 duizend dollar ophalen voor een game over een Nederlandse, nee, Fríese volksheld? Dat lijkt mij een schier onmogelijke opgave, maar dat weerhoudt Triangle Studios er niet van het te proberen.

  De ontwikkeling van Cross of the Dutchman is al een eindje onderweg en om de game echt af te maken en naar consoles te brengen, is extra geld nodig — zo legt co-founder Remco de Rooij uit in de begeleidende video (zie boven). Zoals gezegd, het gaat niet makkelijk worden, dus wij zullen de Friezen waar mogelijk ondersteunen — zoals u kunt zien in de rechterbalk. 

  Minimale inleg is 1 dollar, maar dat is wel erg sneu. Voor meer geld kom je als NPC in de game terecht. Dat zou toch moeten appelleren aan chauvinistische gevoelens in de Provinsje Fryslân? We hopen het van harte!

  De opties op een rijtje:


  PLEDGE $1 OR MORE

  Every single dollar counts. We need just 50.000 of you to make this project happen. Thanks for your support!

  PLEDGE $10 OR MORE

  You will be supporting our cause, and help us finish this awesome project. Your name will be added to the credits of the game and you are rewarded the Ambassador status on the Cross of the Dutchman community.

  PLEDGE $25 OR MORE

  You will receive a game license for Cross of the Dutchman, on top of that, you are invited to our closed Beta, allowing you to give feedback on the final steps in development of the game.

  PLEDGE $50 OR MORE

  You will receive the Cross of the Dutchman novel! A book written by Frisian author Ate Grypstra. The novel is the perfect addition to the game and is available in Frisian, English and Dutch (price includes shipping, plus all of the above).

  PLEDGE $100 OR MORE

  You will receive a kickstarter exclusive Cross of the Dutchman t-shirt You will also receive a DRM-free digital copy of the soundtrack of the game (plus all of the above, all sizes available).

  PLEDGE $250 OR MORE

  You will receive a kickstarter exclusive poster designed by the Cross of the Dutchman team and printed on high quality paper (plus all of the above).

  PLEDGE $500 OR MORE

  You are invited over to our headquarters in Leeuwarden to join us for a huge party at the official release of Cross of the Dutchman (plus all of the above).

  PLEDGE $2,500 OR MORE

  You, yes you, will be featured directly in our game. A non-player character (NPC) will be modelled after you, and dialog is added making you part of the story in Cross of the Dutchman (plus all of the above).

  PLEDGE $5,000 OR MORE

  As one of our elite supporters, you will receive a genuine handcrafted sword. This sword will be designed by the people of Triangle Studios and branded with the mark of Cross of the Dutchman, as well as your name or initials (plus all of the above).


  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img