More

  [Nieuws] Welke Oranje gaat aan de slag met Monobanda’s Do It Yourself DJ?

  Maandag is het weer koninginnedag en dat betekent (naast het gebruikelijke slenteren langs kleedjes vol rotzooi en meer zuipen dan goed voor je is) dat koningin Beatrix met haar entourage het land intrekt om zich bezig te houden met de dingen die haar onderdanen ook altijd doen zoals zaklopen, koekhappen en… Do It Yourself DJ-en! De muzikale installatie staat namelijk in Veenendaal langs de route van de koninklijke familie.

  Het Utrechtse Monobanda maakt interactieve installaties voor de publieke ruimte en één van hun projecten is DIY DJ. Het muzikale ding heeft al zijn creatieve waarde bewezen op allerlei festivals en feestjes en nu geeft Monobanda samen met EnerPro het een meer permanente bestemming in speeltuinen. Het prototype dat maandag speelbaar op de route van de koninklijke familie staat, is niet zoals het later tussen de wipkippen komt te staan, maar heeft wel dezelfde functionaliteit. Wie van de Oranjes gaat muziek maken met DIY DJ?

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=TP8Vvj_yFjc’]

  Say what again. I dare you…

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img