More

  [Uit Nu!] Predicament van Pascal Bestebroer gemaakt voor Ludum Dare 23

  Pascal Bestebroer van OrangePixel heeft in het kader van Ludum Dare een heel fijn mini spelletje gemaakt: Predicament. Doel van het spel is ontsnappen uit een grot door gebruik te maken en combineren van verschillende items. Bestebroer maakte de game in zijn eentje in 48 uur voor de website Ludum Dare. Hier worden developers uitgedaagd om binnen twee dagen games en prototypes te ontwikkelen naar aanleiding van een thema dat wordt bedacht door de community. Deze keer was dat Tiny Worlds. Kijk hier alle 1402 inzendingen, speel ze en geef ze een cijfer. Vooral deze dus even spelen.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img