More

  [Nieuws] Munch Time na half miljoen downloads op iOS straks ook op Android

  De iOS game Munch Time van de jonge studio Gamistry is inmiddels meer dan een half miljoen keer gedownload. Bijna de helft van die downloads zijn van de betaalde versie. Door het succes op iOS, heeft de studio besloten de game nu ook voor Android devices uit te brengen. Wanneer die versie uitkomt is nog niet duidelijk. Inmiddels is de tweede update van Munch Time uitgekomen met daarin de nieuwe wereld Lost Jungle met 21 nieuwe levels.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=2B-NWzvg5Ig’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img