More

  [Nieuws!] ‘Lintjesregen’ voor bijzondere digitale projecten… en ja dus ook games

  Een dag voor de officiële Koninklijke lintjesregen reikt Virtueel Platform zijn eigen versie van de onderscheiding uit, de Best Practice rozet. Dertig kunstenaars, instellingen en jawel gamedevelopers krijgen die voor ‘de meest innovatieve en inspirerende digitale media producten uit kunst, cultuur en maatschappij’. Vier gameprojecten ontvangen vandaag de rozet, te weten: Room Racers van Lieven van Velthoven, Proun van Joost van Dongen, Pig Chase van HKU/Universiteit Wageningen/Hubbub, Super Crate Box van Vlambeer. Eh… driewerf hoera dan maar?

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img