More

  [Nieuws] Runes of Magic nu in browser speelbaar dankzij Kalydo van Eximion

  Runes of Magic is één van de grootste free to play MMO’s ter wereld. Vanaf vandaag is de game ook te spelen via je browser dankzij het Kalydo-platform van de Eindhovense studio Eximion. De game heeft dezelfde volledige functionaliteit als de stand-alone versie en spelers van beide versies kunnen dus ook gewoon met elkaar spelen.

  Normaal gesproken heb je een stevige download van 7 gigabyte nodig voordat je Runes of Magic kunt gaan spelen. Daarna volgt de installatie en het aanmelden. Al met al ben je een paar uur verder voordat je de eerste stappen in de wereld zet. Met de browserversie van Runes of Magic duurt het ongeveer 30 seconden totdat je het main menu bereikt. Als je inlogt met je Facebook account, hoef je je ook niet meer apart te registreren. Met 10 miljoen geregistreerde spelers is Runes of Magic  één van de populairste free to play MMO’s ter wereld.

  In de volgende Control meer over Kalydo.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img