More

  [Nieuws] Ook Gamania gebruikt Nederlandse tech Kalydo

  Het Taiwanese gamesbedrijf Gamania (met een Europees hoofdkantoor in Amstelveen) heeft een deal gesloten met Eximion uit Eindhoven voor het gebruik van het Kalydo-platform, de cloud techniek die  browsergamen mogelijk maakt, voor de nieuwe free to play MMO Soul Captor. Spelers krijgen de keus om de client te downloaden en het spel dus van de eigen PC te draaien, of in te loggen online en via de browser te spelen. Beide versies zijn identiek en werken dus met elkaar. De game gaat deze zomer live.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=lnf_nk5t0gw’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img