More

  [Nieuws] Kraansimulator van VStep in gebruik genomen

  VStep heeft vandaag een simulator voor kraanoperatoren opgeleverd aan EMO de grootste terminal voor kolen en ijzererts in Europa. Het bedrijf heeft 400 mensen vast in dienst die dag en nacht ladingen uit schepen lossen. Ze gebruiken daarvoor immense kranen die worden bestuurd vanuit een cabine hoog boven de grond. De simulator heeft de volledige functionaliteit en draait een realistisch programma dat rekening houdt met zwaartekracht en andere factoren die van invloed zijn, zoals wind. Een realistisch schademodel toont de gevolgen als een operator een foutje maakt. Check het filmpje hieronder. Solliciteer bij EMO als kraanoperator als je de simulatie een keer wilt spelen.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=k2b4mEhHW80′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img