More

  [Uit Nu!] Bingo.nl van Keesing Games

  Na het succes van Wordfeud (opgewarmde versie van het aloude Scrabble) en DrawSomething (hippe versie van het aloude Pictionary) is het niet meer dan logisch dat gamestudio’s in de kast met oude spelletjes graven op zoek naar de next big thing. Social media geven al die oude gezelschapspellen weer een nieuwe impuls; je hoeft immers niet bij elkaar om tafel te zitten om te kunnen spelen.

  Keesing Games probeert het met Bingo. Een spel dat in je gedachten misschien alleen wordt gespeeld door breekbare bejaarden en struise Amsterdamse huisvrouwen met bruingerookte vingers in de aula’s van bejaardentehuizen en afgeleefde buurthonken. Maar dat is niet het beeld dat de game van Keesing op Bingo.nl schetst. Daar komen frisse avatars elkaar tegen in hippe kroegen om het aloude cijfers-op-een-papiertje-afstrepen te spelen. Ondertussen kun je lekker chatten met elkaar. Bingokaarten koop je met echt geld of met de gratis credits (Binqs) die je elke dag krijgt. De gewonnen Binqs ruil je in voor virtuele items om je avatar en je trofeekamer mee te pimpen. Check de game hier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img