More

  [Uit Nu!] Photo’Flick eerste game van nieuwe studio Atinga

  Andreas Verlinden, van wijlen Soepel Games dat onlangs opging in UnitedGames, heeft in zijn eentje de nieuwe gamestudio Atinga opgezet. Zijn eerste iOS game is Photo’Flick, een memorygame met een twist. Het spel is namelijk time based, wat er op neerkomt dat je een beperkte tijd hebt om de juiste plaatjes bij elkaar te zoeken. Je krijgt wel vooraf te zien waar de plaatjes liggen dus het is zaak om zo goed mogelijk te onthouden waar dat is. Foto’s in vier categorieën en de mogelijkheid om ook de klassieke memory te spelen, maken de game compleet. Koop ‘m hier.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img