More

  [Nieuws] Digital Dreams wint Best Design in de 2012 Independent Propeller Awards voor de game FYI

  Het Utrechtse Digital Dreams heeft de Propeller Award voor Best Design gewonnen. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door IndiePub en geeft naast een geldprijs van 5000 dollar ook de mogelijkheid de game uit te geven door de website/publisher. Thijmen Bink van Digital Dreams zegt in een eerste reactie ‘extatisch’ te zijn: “Dit voelt echt als een erkenning voor ons als gamemakers. We hadden al wat voorzichtige interesse van publishers voor de game, hopelijk neemt dat alleen maar toe na het winnen van deze prijs.”

  IndiePub had voor deze editie meer dan 100 inzendingen gehad. Naast de Best Design Award zijn nog vier categorieprijzen uitgereikt en een Grand Prize. Check de winnaars hier. Geïnteresseerd in meer werk van Digital Dreams? Ze staan morgen op Indigo on the Road (tijdens het Festival of Games) met hun nieuwe game.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=3cjclOtuCuY’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img