More

  [Events] Festival of Games en Gaming Conference Genk

  Festival of Games • komende donderdag en vrijdag • Utrecht

  Komende donderdag en vrijdag vindt in de Juliana Room van de Utrechtse Jaarbeurs het Festival of Games plaats. Het congresprogramma biedt dit jaar geen echt grote namen, maar de nadruk bij het FoG ligt dan ook steeds meer bij Pitch & Match, het netwerk programma. Verder biedt het festival ruimte aan een expo, een Career Fair, de LevelUp! Job & Stage Markt (waar maar liefst 18 bedrijven aan deelnemen) en Indigo On The Road — het reizende indie circus van de DGG. De laatste vier genoemde onderdelen zijn overigens gratis toegankelijk — wel even hier aanmelden, bovenste optie. Op donderdagavond is er de Industry Party, dit jaar in Club Poema (entree is €5 euro). (En verder interview ik op vrijdag Spil Games’ Head of Licensing Jeroen Bouwman.)

  Gaming Conference Genk • dinsdag 24 april • Genk (B)

  Voor het tweede jaar vindt in Genk de Gaming Conference eh… Genk plaats. Dit jaar met het thema Serious Games en Ian Livingstone (Life President Eidos en een hoop andere functies) als headliner. Overige sprekers komen uit België, de UK, de US en Nederland (Jeroen van Mastrigt-Ide, David Nieborg en ondergetekende). Bekijk hier het hele programma en mocht je besluiten te komen, dan kun je hier kaarten bestellen (à 245 euro).

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img