More

  [Uit Nu!] Hyves en HKU-studenten ontwikkelen serious game voor jongens: Carkit: Massa Effect

  Volgens Hyves spelen maandelijks 3,5 miljoen mensen een spelletje op het Nederlandse sociale netwerk. Het merendeel daarvan is vrouwen en kinderen. Om de doelgroep ‘jonge mannen’ aan te spreken zocht Hyves samenwerking met de HKU. Een team van studenten ging aan de slag met de opdracht een serious game te bouwen die niet gewelddadig of bloederig mocht zijn en jongens van 12 tot 20 zou aanspreken. Het resultaat is Carkit: Massa Effect, een racespel waarin terloops iets wordt geleerd over zwaartekracht. Spelers besturen dieren die boven een bal zweven en afhankelijk van het gewicht van het dier en de grootte van de bal sneller gaan, of juist betere wegligging hebben. Speel hier de game tegen je Hyves-vrienden. (Heeft nog iemand die?)

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img