More

  [Foto’s] Fourcelabs’ Karel Millenaar in motion capture suit tijdens Control Gamelab

  Hij maakte er een ware show van. Karel Millenaar, gamedesigner bij Fourcelabs en Control’s coverartist van de maand, hees zich gisterenavond tijdens Control Gamelab in het motion capture-pak van Xsens. Geen pak met bolletjes die door diverse camera’s worden gezien, maar eentje met motion sensors. Wat dus betekent dat camera’s overbodig zijn en je overal waar je wil kunt mocappen. Dus ook op het podium in Pakhuis de Zwijger. Later plaatsen we nog een stuk video, voor nu alvast de foto’s.

  De bewegingen van Millenaar stuurden rechtstreeks diverse characters aan in een scène die de technici van Xsens live in elkaar draaiden. Overigens, het pak kost zo’n 40 duizend euro — relatief goedkoop vergeleken bij de huur van een vaste mocap studio.

  Recente vacatures

  spot_img

  GDC 2023

  KRIJG 10% KORTING OP GDC ONSITE ALL ACCESS, CORE OF SUMMITS PASSEN MET CODE: 10OFF-CONTROL-MPV5X. KLIK HIERONDER OM JE PAS TE KOPENspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img