More

  [Video] Grendel Games bij Google Tech Talks over serious medical games

  Net na de GDC reisden Tim Laning van Grendel Games, Henk ten Cate Hoedemaker en Jetse Goris van de Universitaire Medische Centra in Groningen en Leeuwarden door naar Googleplex, het hoofdkantoor van Google in San Jose. Daar gaf het drietal een presentatie over hun unieke samenwerking. Onder de naam Cutting Edge produceren de kennisinstellingen en de gamestudio uit Leeuwarden traninggames voor medische doeleinden.

  In de video van het praatje krijgen we een interessante inkijk in de ontwikkeling van de laparoscopie traninggame van Grendel Games. Van het prototype met de WiiMotes tot de gamewereld die van de training een aantrekkelijk spel maakt tot de validatie van de uitkomsten. Tim Laning van Grendel Games en zijn twee collega’s uit de medische wereld zijn de eerste Nederlanders die spreken op de Google Tech Talks.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=rpSvDvYvJGk#!’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img