More

  [Nieuws] Vaar mee (en zink) met de Titanic van Activeworlds Europe

  Zondag 15 april is het precies een eeuw geleden dat het beroemde schip Titanic tegen een ijsberg voer en op de eerste reis zonk. Dat het schip nu nog zo bekend is, heeft natuurlijk te maken met meerdere dingen. Om het onzinkbaar te noemen en dan meteen op de eerste reis te zinken, helpt wel om in het collectief bewustzijn opgeslagen te worden. Wat ook helpt is dat James Cameron een film maakt over de historische gebeurtenis en dat de titelsong in wordt gejammerd door Celine Dion (even wachten… en nú zit het liedje in je hoofd voor de rest van het paasweekend).

  Activeworlds Europe uit Utrecht heeft al sinds 2005 de Titanic nagebouwd op Titanic3D.com. Van 10 tot 15 april gaat het schip weer varen met 2200 mensen ‘aan boord’ elk met hun eigen hut. Je kunt je nu inschrijven om mee te varen. We kunnen het wel verklappen, want het zal voor niemand echt een verrassing zijn: op 15 april zinkt het schip daadwerkelijk weer in de woelige baren. Maar troost je met de gedachte dat My heart will go on

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img