More

  [Nieuws] Reptile Games financiert Megabyte Punch met pre-orders

  Reptile Games houdt het tempo er lekker in. Zagen we laatst nog op deze site voorbij komen met hun game Lightwatch (daarover hopelijk snel meer) en de Global Game Jam Amsterdam publiekswinnaar Senor Destino, nu is het de beurt aan Megabyte Punch. Deze ‘electro adventure /customizable fighting game’ (zoals ze dat zelf noemen) is momenteel in ontwikkeling voor PC. Om het development te bekostigen is Reptile begonnen met een pre-order campagne, waar je voor de helft van de uiteindelijke verkoopprijs de game nu al kan aanschaffen. De vroege kopers krijgen steeds de laatste versie te spelen. Ga naar de website om mee te doen.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=xAjGUQxTEeQ’]

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img