More

  [Nieuws] FYI van Digital Dreams genomineerd voor IndiePub 2012

  Het houdt maar niet op. De Nederlandse studio’s doen het goed! FYI van de gamestudio Digital Dreams is genomineerd voor indiePub’s (Independent Propeller Award) in de categorie Best Design. Geert Nellen is blij met de nominatie: “FYI is momenteel nog in een vroege ontwikkelfase. De wereld waar de speler zich in begeeft bestaat uit infographics. Door de input van de speler (bijvoorbeeld: lopen, springen of schieten) verandert de wereld”. Op 18 april wordt de prijs uitgereikt en de winnaar krijgt 5000 dollar. Check hieronder de trailer van de game.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=3cjclOtuCuY’]

  Vorig jaar won een studententeam van de NHTV in Breda deze Award al eens in de categorie Best Student Game.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img