More

  [Nieuws] Spil Games sluit overeenkomst met Digital Chocolate van Trip Hawkins

  Spil Games heeft 170 miljoen unieke bezoekers per maand, Digital Chocolate heeft social en casual games. Veel over de redenen van samenwerking hoeft niet te worden gezegd, dat is duidelijk. Dat Spil Games meer van dit soort partnerships heeft, is ook geen nieuws. Wat deze deal extra interessant maakt is dat Digital Chocolate het bedrijf van EA oprichter Trip Hawkins is.

  Hawkins is een gamesindustrie-icoon die met het oprichten van Electronic Arts in 1982 de vroege industrie heeft gevormd. Hij was ook de oprichter van 3DO, het bedrijf dat de eerste console met CD Rom op de markt bracht en daarmee jammerlijk faalde. Sinds 2003 bestaat Digital Chocolate.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img