More

  [Filmpje!] De Nederlandse games van Molyjam 2012

  Afgelopen weekend werd op verschillende plekken in de wereld de allereerste Molyjam (What Would Molydeux) gehouden, een gamejam gebaseerd op de waanzinnige getwitterde game ideeën van namaak-Peter-Molyneux @Molydeux. In Nederland organiseerde Zuraida Buter de jam en stelde de Dutch Game Garden in Utrecht de ruimte ter beschikking.

  Twee games kwamen voort uit MolyjamNL. My Last Friend, geïnspireerd op deze tweet: “You’re a scarecrow in a world with just 1 bird”. En Baby Gaga, dankzij deze tweet: “Imagine carrying a radioactive baby in a pitch black environment, your baby would act as a torch. Rocking the baby intensifies the glow etc”

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=bhnKeCgK9Fc’]

   

  En dit is onze favoriete internationale Molyjam game:

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=n1qFzLBkybE’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img