More

  [Uit Nu!] Yeti Hunter van Vlambeer

  In verband met HAFF Games afgelopen vrijdag en zaterdag, is deze site vorige week een beetje verwaarloosd. Dat gaan de de komende dagen goed maken door al die dingen te posten waar we simpelweg geen tijd voor hadden. Zoals deze Yeti-in-de-mist game van Vlambeer. Het duo kondigde de game al een half jaar geleden aan op Fantastic Arcade in Texas en nu is hij hier gratis te downloaden en te spelen op PC’s. Jammer maar helaas Appelliefhebbers.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=3WHGufXjaRA’]

  Yeti Hunter is een schoolvoorbeeld van hoe je met minimale middelen maximale sfeer kunt bereiken. In een mistig bos, waar het hevig sneeuwt ga jij op jacht naar een Yeti. Je aanwijzingen zijn een plasje bloed en af en toe een voetstap. Verder zoek je het maar uit. De minimalistische soundtrack van Kozilek versterkt de desolate omgeving. De barre weersomstandigheden en de schijnbare uitzichtloosheid van je missie kweken een knagend gevoel van eenzaamheid.

  Of het is zo’n typisch lo-fi indiespelletje met dikke pixels. Speel ‘m en je weet het.

  Zie jij hem?

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img