More

  [Nieuws] Awesomenauts van Ronimo Games uit op 2 mei

  Na ruim twee jaar ontwikkeltijd komt de nieuwe van Ronimo Games dan toch echt uit op 2 mei. Tenminste als je buiten de VS woont, want zij krijgen ‘m gewoon een dag eerder! Alleen de PS3-bezitters overigens. Niet eerlijk natuurlijk, maar vooruit dan maar. Awesomenauts komt uit op XBLA en PSN en gaat dan volledig los met een zestal waanzinnige characters die elkaar het leven zuur maken in een intergalactische veldslag. Check de trailer voor alle deelnemers aan dit multiplayerfestijn.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=B3j_qDLVzi4′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img