More

  [Award] Stuur je game in voor ‘A MAZE. Indie Games Award 2012’. En snel een beetje…

  Moet jouw game bekroond worden tot “The Most Amazing Game”? Stuur hem dan nu in voor de A MAZE. Indie Games Award 2012. Deadline is 30 maart 2012, dus je moet er snel bij zijn. Hier klikken: www.amaze-festival.de/indie-connect-2012/award-submission.

  A MAZE. Indie Connect is een nieuw Indie games festival in Berlijn dat in april voor de eerste keer plaatsvindt. Op 26 en 27 april komt de Europese indie game scene bij elkaar in de Duitse hoofdstad voor 2 dagen tjokvol inspiratie, feestelijkheden en games.

  Het festival biedt praatjes en workshops van bijvoorbeeld Doug Wilson (J.S. Joust, Mega GIRP, etc) en Jonathan Brodsky (IGF nominee met Pugs Luv Beats). Naast lezingen is er een expositie en game showcase, waarbij internationale indies van de partij zijn zoals Cactus (http://cactusquid.com/) en media kunstenaars zoals Aram Bartholl (http://datenform.de/). Ook Nederland zal haar gezicht laten zien: Vlambeer en FourceLabs draven op om hun werk te tonen aan het publiek.

  Als een van de hoogtepunten van het festival zal er een award uitgereikt worden voor “The Most Amazing Game”.

  In de woorden van A MAZE. directeur Thorsten S. Wiedemann: “Games Award for “The Most Amazing Game” reflects developers’ courage, taking risks and experimenting recklessly with the medium. They push forward gaming’s potential for intellectual and cultural-political exchange.”

  Denk je dat je game het in zich heeft om hieraan te voldoen? Wacht niet langer en stuur je game op! (Entree fee: 45 euro.) http://www.amaze-festival.de/indie-connect-2012

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img