More

  [Event] Donderdag: Gamemakers meet Animationmakers

  DONDERDAG 29 MAART • 17:00 – 18:30 UUR • DGG, NEUDE 5, UTRECHT

  Animatiemakers en producenten die voor hun film of serie een game willen? Gamemakers met een spel waarvan een animatiefilm of -serie te maken is? Kom langs, ontmoet elkaar, presenteer je project en deel een drankje met mogelijke partners.

  Iedereen krijgt de mogelijkheid om in 90 seconden zijn project uit te leggen en duidelijk te maken wat ie zoekt (“Wij maken de serie A en zijn op zoek naar een gamesstudio die daar een onlinespel van wil maken” — dat werk). De Dutch Game Garden stelt zijn Indigo Expokasten ter beschikking zodat iedereen ter plekke zijn animatie en games kan laten zien aan de andere bezoekers. (Wil je jouw animatie of game laten zien? Stuur een mail naar redactie@control-online.nl). Dominique van Ratingen, directeur van MEDIA Desk Nederland, komt iets vertellen over de subsidie die gericht is op samenwerking tussen ondermeer game- en animatiemakers.

  De toegang is gratis en staat open voor iedere professional uit de animatie- en gamesindustrie. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd. Stuur een mail naar redactie@control-online.nl.

  De borrel wordt u aangeboden door MEDIA Desk Nederland, het informatiepunt over de subsidieregelingen van het MEDIA Programma. HAFFgames DAY en HAFFgames SPOTLIGHT worden gesponsord door het Prins Bernhard Cultuurfonds, waarvoor dank!

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img