More

  [Control] Nieuwe Serious Games Special verschijnt in mei, wordt Engelstalig

  Presenteer uw bedrijf aan honderden potentiële opdrachtgevers

  De succesvolle uitgave over serious games voor opdrachtgevers krijgt een vervolg! Met een compleet nieuwe editie gaan we de rest van Nederland duidelijk maken waar games allemaal voor in te zetten zijn en wie de bedrijven zijn die zulke games maken. De belangrijkste verbetering: we maken er een Engelstalige editie van. Dit vergroot het bereik van het magazine enorm.

  Niet alleen binnen Nederland hebben we dit jaar een grotere verspreiding, maar dus ook over de landsgrenzen. Dit betekent eveneens een hogere oplage (min. 2.000, mogelijk hoger). Doe dus mee en presenteer uw bedrijf aan honderden potentiële opdrachtgevers.

  Alle informatie die je nodig hebt, vind je hier.

  Bekijk hier de editie van vorig jaar.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img