More

  [Filmpje!] Eerste trailer van Ace Mathician van Goodbye Galaxy Games

  De eerste trailer van DSiWare-game Ace Mathician van Goodbye Galaxy Games is uit en het wordt nu duidelijk hoe de game gespeeld moet worden. Wiskundige formules bepalen de stand van de platformen en door de formule aan te passen is een level te verbouwen en kan Ace naar de overkant, naar het eten. Probeer ook meteen de drie gouden sterren te halen, is goed voor je wiskundig inzicht. Deze leerzaam-kan-ook-leuk-zijn-game komt binnenkort uit voor 200 Nintendo punten.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=SZzIi3wOkVw’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img