More

  [Uit Nu!] Word On van UnitedGames

  Na het fenomenale succes van WordFeud, hebben we al heel wat spelletjes voorbij zien komen die smartphones, letters en vrienden combineren, en Word On van UnitedGames is zeker één van de leukste. Maak met de zeven beschikbare letters op je plankje een zo lang mogelijk woord waarbij je de gekleurde vakjes en de bonusletters moet gebruiken om de hoogste score te halen. Speel tegen vrienden en onbekenden op zowel iPhone als Android. Misschien ook handig om nu een game uit te brengen die smartphones, tekeningen en vrienden combineert?

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img