More

  [Uit Nu!] Kids vs Goblins van Stolen Couch Games

  We hadden goede hoop dat dit het volgende Nederlandse succes in de App Store zou worden, na Fingle en Munch Time, maar vooralsnog breekt Kids vs Goblins nog niet helemaal door. Dat kan komen doordat de game alleen op iPad 2 en iPhone 4S speelbaar is, daarmee wordt namelijk een potentieel grote doelgroep buitenspel gezet. De game zelf wordt goed ontvangen door reviewers, er is genoeg te doen en het is goed verzorgd. Inmiddels is Kids vs Goblins wel opgenomen in de New and Noteworthy sectie van de Amerikaanse App Store, dus wellicht helpt dat nog met de verkoop. Koop ‘m hier. Oh en vergeet ook niet meteen de soundtrack van Bart Delissen op te pikken en het iBook met art van de game.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img