More

  [Event] Praatshow over games van Bashers op 5 april

  Vanaf 5 april keert de podcast van Nederlandse gamesite Bashers.nl terug in een nieuwe vorm: Bashers Gameclub. In het gebouw van de Dutch Game Garden in Utrecht praten hoofdredacteur Niels ’t Hooft en gasten over één specifieke game, de eerste keer is dat Zelda: Skyward Sword. Aanwezig publiek en luisteraars van de live stream kunnen meepraten over de game. Wil je er bij zijn? Stuur dan hier een mailtje.

   

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img