More

  [TV] Fingle bij Koffietijd: “Wat is dit voor een raar spel? Fingels? Fringle?”

  Een tv programma waarvan je iets meer progressief denken verwacht, zoals DWDD, liet dit succesverhaal volkomen liggen, maar de gezellige dames van Koffietijd hebben één van de recente Nederlandse gamesuccessen op iOS wél gewoon in de studio. Fingle van Game Oven was vorige week genomineerd voor een IGF Award in San Francisco en heeft het een tijdlang prima gedaan in de AppStore, met als hoogste notering plaats 11 in de Paid Apps. Gisteren presenteerde Adriaan de Jongh zijn game aan de giechelende presentatrices die niet goed raad wisten met het fysieke aspect van Fingle. Ze zullen niet dagelijks vingervrijen waarschijnlijk. “Wat is dit voor een raar spel?” vraagt Loretta Schrijver op een gegeven moment bijna beschuldigend aan de Jongh. Afijn kijk zelf hier. (Silverlight alert)

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img