More

  [Uit Nu!] Neoteria van Orange Pixel

  Orange Pixel maakt er een sport van om langvervlogen genres nieuw leven in te blazen op mobile devices. Met Neoteria gaan we terug naar de tijd van sidescrolling shooters. In de bekende old school pixel-stijl vliegt je spaceship van link naar rechts door het beeld en knalt alles wat je tegenkomt aan gort. Je kunt alleen naar boven of beneden sturen en om te schieten moet je blijven drukken op het scherm. De game is uit op iOS, Android en Blackberry Playbook

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=5-EGl88mPK0′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img