More

  [Event] Veel aandacht voor games op het Holland Animation Film Festival

  Control en het Holland Animation Film Festival (HAFF) presenteren HAFFgames 2012  — Animation & Games. Het is de eerste keer dat een van Europa’s grootste animatiefestivals veel aandacht besteedt aan games. Op vrijdag 30 maart is de HAFFgames DAY, een volle dag (van 10 tot 18 uur) over alles op het snijvlak van animatiefilms en games. De HAFFgames DAY richt zich op animatieliefhebbers, gamedevelopers en gamers. Verspreid over de rest van het festival vinden nog diverse sessies plaats in het kader van HAFFgames SPOTLIGHT. Meer informatie lees je op www.control-online.nl/HAFFgames.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img