More

  [Uit Nu!] High Vaultage van Ostrich Banditos

  We hebben het eerder al eens gehad over het Monetize that $hit-seminar van de heren Vlambeer en Laurens de Gier voor tweedejaars HKU-studenten, waarin een game gemaakt en verkocht diende te worden. High Vaultage van Ostrich Banditos is de eerste game van de drie die toen zijn geproduceerd die is verkocht. Het was ook al onze favoriet toen we een sneak peek kregen. Het heeft een plek gekregen op MochiGames waar het inmiddels een goede beoordeling krijgt van gamers. In High Vaultage ben je een polsstokhoogspringer die niet alleen over lat springt maar ook hoger en hoger vliegt naar onbekende gebieden diep in de ruimte. Meer zeggen we niet, ervaar deze psychedelische trip vooral zelf. Hiero!

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img