More

  [GDC2012] Control op Game Developers Conference 2012

  Deze hele week is Control in San Francisco voor de Game Developers Conference (GDC). We doen verslag vanuit het Moscone Center waar het evenement wordt gehouden. Lezingen, interviews en reportages worden hier onregelmatig geplaatst dus houd de site in de gaten.

  Control is officieel Media Partner van de GDC en dat betekent dat het blad gratis wordt verspreid onder de bezoekers. Het is voor de achtste keer dat een Engelstalige Control wordt uitgedeeld op een buitenlandse beurs. Zie de foto hiernaast voor het eerste exemplaar, vers van de Amerikaanse pers. Voor de cover hebben we gebruik gemaakt van concept art van Greed Corp van Vanguard Games, getekend door David Smit.

  Recente vacatures

  spot_img

  GDC 2023

  KRIJG 10% KORTING OP GDC ONSITE ALL ACCESS, CORE OF SUMMITS PASSEN MET CODE: 10OFF-CONTROL-MPV5X. KLIK HIERONDER OM JE PAS TE KOPENspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img