More

  [Uit Nu!] Freestyle Snow Wheeling van Xform

  Ook zo’n heimwee naar de winter? ’s Ochtends het ijs van de autoruiten krabben en achteraan de file aansluiten die is ontstaan omdat de pekelwagen dwars over alle rijbanen is gegleden, onderwijl dromend van de Elfstedentocht die wel / niet / wel / niet komt dit jaar. Ja mooie herinneringen… Xform houdt nog even dat fijne winterse gevoel vast met een nogal bizar concept: auto’s op de piste oftewel Freestyle Snow Wheeling! Waarom moeilijk -en gevaarlijk- doen op ski’s als je ook gewoon in een buggy de berg af kan denderen. Ga je te buiten aan de meest bizarre stunts op de piste en in de half pipe en verdien sloten met geld dat je later weer kunt uitgeven aan upgrades. Speel ‘m hier.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=QQ7hkaxdIv0′]

  Studiobazen Diederik Albers en Pieter Groesbeek zijn wederom tevreden met het resultaat: “Het is de beste Shockwave-met-je-auto-de-piste-af-game sinds de uitvinding van gele sneeuw.” Control moest bij het zien van Freestyle Snow Wheeling wel een beetje denken aan een andere Nederlandse klassieker. Benieuwd welke?

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=zP1f2VA4yQg’]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img