More

  [Uit Nu!] House of Anubis: The Song of Dreams van MediaMonks

  Het Huis van Anubis (of beter gezegd House of Anubis) is in Amerika ook een groot succes. De tv serie gaat daar zijn tweede seizoen in op jeugdzender Nickelodeon en dat moet gevierd (en gepromoot) worden met een game. The Song of Dreams is inmiddels de tweede Anubis-game die je op Nick.com kunt spelen, want MediaMonks maakte ook voor de start van het eerste seizoen een game. Dat spel, The Secrets Within, is inmiddels ruim 4,5 miljoen keer gespeeld. Verwacht wordt dat de nieuwe game daar ruimschoots overheen gaat. De doelgroep is als altijd jongeren in de leeftijd 10 tot en met 15 jaar.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=DEIoUAThhh0′]

  De game wordt goed ondersteund door een tv- en online reclamecampagne. Speel de game hier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img